Termeni și condiții

Începând cu data de 25.05.2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene.

 

Prin intermediul acestui Regulament se dorește crearea unui cadru legislativ unitar și uniform pe teritoriul Uniunii Europene, care să nu mai necesite măsuri naționale de implementare.

 

 

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

 

Singurele date cu caracter personal colectate de site-ul https://pnldambovita.ro sunt acelea pe care vizitatorii le furnizează în mod direct, atunci când postează comentarii la postările de pe site, când se abonează la newsletter sau când utilizează formularul de contact existent pe site. Prin accesarea site-ului, vizitatorii își exprimă acordul de a furniza informații cu scopul de a fi utilizate pentru:

 

 

  • A răspunde la întrebări și comentarii
  • A informa vizitatorii cu privire la noutățile postate pe site
  • A crea și posta conținut relevant pentru vizitatori.

 

CONSIMȚĂMÂNT

 

 

Prin accesarea site-ului https://pnldambovita.ro, vizitatorii sunt de acord cu termenii și condițiile acestuia.

 

 

MODIFICĂRI

 

 

În cazul în care se vor produce modificări ale termenilor și condițiilor, acestea vor fi publicate pe prezenta pagină. În acest sens, cititorii sunt rugați să examineze periodic această pagină. Accesarea în continuare a site-ului după orice modificare înseamnă că sunt acceptate de către utilizatori schimbările.

 

 

ȘTERGEREA DATELOR

 

 

Site-ul https://pnldambovita.ro va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care vizitatorii site-ului le furnizează.

 

 

Pentru modificarea sau ștergerea datelor colectate de site-ul https://pnldambovita.ro, abonații pot trimite un e-mail la adresa contact@pnldambovita.ro.

 

 

Ulterior, vor primi un e-mail de confirmare că datele au fost modificate sau șterse, după caz. Solicitarea de a modifica sau a șterge datele cu caracter personal colectate nu trebuie justificată în niciun fel.

 

 

Pentru orice întrebare sau nelămurire, ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact existent pe site sau printr-un e-mail la adresa contact@pnldambovita.ro.