(VIDEO) Ludovic Orban, președintele PNL, declarații la finalul reuniunii Biroului Executiv și a Biroului Politic Național:

 

• PNL condamnă declarațiile premierului Ungariei, Viktor Orban, care reprezintă o jignire la adresa sentimentului românilor într-un an în care românii sărbătoresc Centenarul Marii Uniri.

 

• Guvernul să ia atitudine, oficială, față de aceste declarații și să nu tacă în mod complice atunci când avem de a face cu declarații care pun la îndoială dreptul cetățenilor români de a sărbători 100 de ani de la realizarea Marii Uniri.

 

• PNL somează Guvernul să ia de urgență măsurile pentru corectarea tuturor dezechilibrelor economice și pentru corectarea gravului deficit bugetar. Avem cel mai mare deficit pe primele 6 luni ale anului de la criză încoace.

Ludovic Orban, președintele PNL, declarații la finalul reuniunii Biroului Executiv și a Biroului Politic Național: • PNL condamnă declarațiile premierului Ungariei, Viktor Orban, care reprezintă o jignire la adresa sentimentului românilor într-un an în care românii sărbătoresc Centenarul Marii Uniri. • Guvernul să ia atitudine, oficială, față de aceste declarații și să nu tacă în mod complice atunci când avem de a face cu declarații care pun la îndoială dreptul cetățenilor români de a sărbători 100 de ani de la realizarea Marii Uniri. • PNL somează Guvernul să ia de urgență măsurile pentru corectarea tuturor dezechilibrelor economice și pentru corectarea gravului deficit bugetar. Avem cel mai mare deficit pe primele 6 luni ale anului de la criză încoace.

Geplaatst door Partidul Naţional Liberal op Maandag 30 juli 2018