”Suntem în anul Centenarului. Ar trebui să fim mai buni, mai uniţi, să vibrăm cu toţii pentru o cauză comună, izvorâtă din străfundul istoriei noastre zbuciumate.”

Marius Catavețeanu, Președinte PNL Dâmbovița:

 

”Suntem în anul Centenarului. Ar trebui să fim mai buni, mai uniţi, să vibrăm cu toţii pentru o cauză comună, izvorâtă din străfundul istoriei noastre zbuciumate.

 

 

Din păcate, societatea românească este divizată, împărţită, insensibilă parcă la lucrurile ce ţin de naţiunea noastră. Acum, sunt la modă binoamele, desecretizarea protocoalelor SRI-DNA, anchetele, luptele intestine…

 

 

Dezvăluirile de tot soiul, talk show-urile posturilor tv ne ocupă tot timpul. Starea de încordare şi agitaţia sterilă ne ţin departe de normalitate, de ceea ce trebuie să realizăm pentru ca România să se alinieze civilizaţiei europene.

 

 

Este mai important acum un Ghiţă şi foieletoanele sale, decât modernizarea DN 71, Bâldana-Târgovişte-Sinaia! Pe ordinea de zi a guvernanţilor PSD-ALDE, se află lupta cu un aşa-zis stat paralel!Sunt preocupaţi de modificarea legilor penale şi mai puţin de viaţa de zi cu zi a românilor!”