Marius Caravețeanu, Președinte PNL Dâmbovița: ”După cum stau lucrurile în PSD, nu este exclus ca, în curând, să urmărim un nou episod din filmul “Joaca de-a guvernarea”, în regia lui Liviu Dragnea”

 

 

După cum stau lucrurile în PSD, nu este exclus ca, în curând, să urmărim un nou episod din filmul “Joaca de-a guvernarea”, în regia lui Liviu Dragnea, având ca personaje principale pe Gabriela Firea, Olguţa Vasilescu şi Rovana Plumb, acum în rolul de luptoare anti Mihai Tudose!

 

 

Se pare că zilele premierului sunt numărate. Ca şi în seria din vară, când Sorin Grindeanu a fost scos pe uşa din spate, tot după o rafală de tir intern pusă la cale de Gabriela Firea, şi primului ministru Tudose i s-a pregătit covoraşul de plecare!

 

 

Păi, nea Tudose din Brăila a călcat cam apăsat pe orgoliul primăriţei Capitalei şi pe cel al Olguţei Vasilescu, jignindu-şi, zică-se, colegii de partid şi afirmând că nu are de gând să participe la niciun miting organizat de PSD.

 

Aşadar, aşteptăm să vedem când vine remanierea! Poate imediat după sărbători sau, de ce nu, înainte. PSD-ul ştie să ofere cadouri… disperate! Ce mai contează ţara, poporul, când la mijloc sunt ifosele politice!