”Bucuria social-democraţilor s-ar putea să nu mai ţină mult. Criza economică, spun mai toţi specialiştii, ne pândeşte după uşă.”

Marius Caravețeanu, Președinte PNL Dâmbovița:

 

 

”Bucuria social-democraţilor s-ar putea să nu mai ţină mult. Criza economică, spun mai toţi specialiştii, ne pândeşte după uşă. Majorările salariale din sistemul bugetar, majorările pensiilor de toate tipurile, multe realizate într-un stil heirupist, fără analize temeinice, fără să se ţină cont de forţa economiei naţionale, ne vor duce curând într-un blocaj total.

 

 

Inflaţia începe să ne sufle zgomotos în ceafă. Pe piaţa liberă preţurile încep să o ia razna. Scumpirile se simt puternic la alimentele de bază, la servicii. Românul scoate din ce în ce mai mulţi bani din buzunar şi nu pune nimic în loc.

 

 

Actuala putere PSD-ALDE, de când este la guvernare, nu a produs decât majorări de salarii şi pensii. A reuşit să polarizeze ţara, să o împartă în săraci şi bogaţi, iar procesul, din păcate, continuă.

 

 

Nimic din programul lor electoral nu s-a materializat pe harta ţării. Nu avem spitale regionale, spital republican, nu avem autostrăzi, nu avem nimic din lista lungă de promisiuni pe care ne-o tot fluturau în faţă. Ba mai mult, la ultimul congres PSD-ist, liderul maximo al social democraţilor, Liviu Dragnea, a vorbit despre proiectele pe care le au de dus până în anul… 2040! Chiar ne iau de fraieri!

 

 

Au transformat ţara într-o feudă PSD-istă şi conduc cum vor şi cu cine vor. Nu mai contează competenţa, profesionalismul, ci doar apartenenţa la grup şi slugărnicia faţă de şeful suprem. Atenţie, ceasul scadenţei se apropie!”