COMUNICAT DE PRESĂ

PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL Filiala Dâmbovița se delimitează de toate demersurile publice privind atacurile repetate în presă la adresa membrilor PNL realizate de numitul SIMION MIRCEA BOGDAN, fost membru, exclus din partid din cauza comportamentului agresiv, imoral și indecent al acestuia, fiind exclus și din cauza faptului că este cercetat penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Simion Mircea Bogdan a ajuns să facă un adevărat cult din noțiunea de șantaj folosind un site obscur prin care deversează constant asupra noastră mizerii constând în afirmații mincinoase și defăimătoare, cu intenția de a ne afecta viața publică și personală.

Toate aceste mizerii proferate în spațiul public, pentru care a și fost EXCLUS din PNL, l-au adus deja în situația de a avea pe rolul instanțelor civile o sumedenie de dosare în raspundere civilă delictuală, precum și dosare penale în curs de cercetare pentru șantaj, calomnie sau insultă.

Cu deplină încredere în justiția din România și în organele de cercetare penală, ne manifestăm speranța că acest personaj sinistru își va găsi pedeapsa binemeritată pentru toate formele de șantaj pe care are impresia că le-a adus la rang de perfecțiune, urmând să ințeleagă și să simtă că există răspundere atât penală, cât și civilă pentru faptele săvârșite.

Biroul de presă al PNL Dâmbovița