COMUNICAT DE PRESĂ- Școala de vară a Organizației Femeilor Liberale “Forță în unitate: munca în echipă și puterea comunicării”

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Școala de vară a Organizației Femeilor Liberale “Forță în unitate: munca în echipă și puterea comunicării” În perioada 7-9 septembrie, peste 150 de doamne liberale din țară, s-au reunit la Eforie Nord, la Școala de vară a Organizației Femeilor Liberale “Forță în unitate: munca în echipă și puterea comunicării”.

 

Președintele Organizației Femeilor Liberale, Deputat Florica Cherecheș, i-a avut ca invitați speciali pe Ludovic Orban, Președinte PNL; Raluca Turcan, Deputat, Prim vicepreședinte PNL; Florin Roman, Deputat, Vicepreședinte PNL; Robert Sighiartau, Deputat, Secretar General PNL și Bogdan Huţucă, Deputat, Președinte PNL Constanța, din partea gazdelor.

 

Ca lectori pentru instruirea politică, au răspuns invitației Siegfried Muresan, Europarlamentar PNL, Purtător de cuvânt al PPE; Cristian Bușoi, Vicepreședinte PNL, Europarlamentar și Dan Vîlceanu, Deputat, Membru BEX PNL. Alături de doamna deputat Florica Cherecheș, Vicepreședinte al Comisiei de învățământ, aceștia au prezentat prioritățile PNL în Parlamentul României și în Parlamentul European, precum și oportunitățile care decurg din faptul că România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene în primul semestru din 2019.

 

Munca în echipă și puterea comunicării au fost temele abordate cu mult profesionalism de Laura Popa, Profesor, Formator; Alice Pop, Director pentru România al National Democratic Institute; Violeta Vijulie, Director executiv Institutul de Studii Populare și de Bogdan Bealcovschi, Expert comunicare și marketing social media. ​

 

Au participat femei liberale din toată țara, care au apreciat oportunitatea de a afla informații noi, de a se cunoaște mai bine și a face schimb de bune practici, de a participa la sesiuni de instruire consistente, prezentate într-un mod interesant și plăcut.

 

A fost de asemenea o bună ocazie pentru a trece în revistă proiectele organizației, dintre care, cel de promovare a învățământului profesional, „Fii meseriaș”, se bucură de un real succes în toată țara. Forța noastră vine din dragostea de copii, de țară, de neam. Femeile reprezintă sufletul Partidului Național Liberal, fiind alături de colegi în toate competițiile politice, pentru a susține și a promova programul și mesajele partidului.

 

Partidul Național Liberal are la bază câteva principii fundamentale, valori în care credem și pe care le promovăm, pe care ne bazăm educația. ​„Partidul Național Liberal, ca partid unit, atât la nivel central, cât și în teritoriu, trebuie să schimbe agenda publică, să aducă în prim-plan agenda românilor și să ignore în totalitate agenda PSD-ALDE care NU reprezintă decât grija față de interesele unui grup restrâns.

 

Rolul nostru, al femeilor liberale, este să fim printre cetățeni, să le aflăm nevoile, să căutăm împreună soluții, și apoi să le punem în aplicare. Pentru noi, ca femei liberale și mame, educația este cea dintâi prioritate și ne deschide agenda de lucru. Educația este despre prezent și viitor, despre ce facem azi pentru a contura un viitor mai bun, pentru societate și pentru toți cetățenii acesteia. Un popor care astăzi se educă, mâine va inova, iar inovarea aduce progres, care generează prosperitate și o viață mai bună pentru noi toți, un viitor pentru copiii noștri aici, în România”, a afirmat Președintele OFL România, Deputat Florica Cherecheș. 10.09.2018 ​

 

Departamentul de comunicare PNL