Data:  05-12-2016  

PSD continuă acțiunea de mituire a populației județului Dâmbovița cu sprijinul instituțiilor statului!

Liderii Partidului Social Democrat Dâmbovița manifestă în continuare disprețul bine- cunoscut atât față de locuitorii județului, cât și față de legislația în vigoare.

Am primit sesizări din Comuna Runcu cu privire la faptul că Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița și candidat pentru Senat, a chemat câteva sute de oameni la o masă ...

  Data:  05-12-2016  

Iulian Vladu: PSD, mită electorală la Corbii Mari. Vom depune plângere penală pentru încălcarea art. 386, alin. 1, din Codul Penal!

Partidul Social Democrat nu reuşeşte să iasă din strămoşeştile sale obiceiuri electorale. Oferirea de pachete cu alimente este plata la care recurge PSD Dâmboviţa, în lipsa unor soluţii concrete pe termen mediu şi lung pentru locuitorii acestui judeţ.     

Un exemplu concret este localitatea Corbii Mari. Am atras atenţia ...

  Data:  06-11-2016  

Comunicat

PNL Dâmboviţa a desemnat pe domna Fieraru Simona ca mandatar financiar al partidului pentru alegerile parlamentare din data de 11 Decembrie 2016....

  Data:  19-10-2016  

PNL Dâmbovița: Adrian Țuțuianu a tăiat panglici pentru proiectele demarate de fosta administrație! Pe când și un proiect care să-i aparțină?

Administrația 2008-2012 din județul Dâmbovița a adus cele mai multe investiții în județ. Tăierea de panglici la care asistăm în această perioadă este doar încercarea PSD de a salva mandatul în care domnul Adrian Țuțuianu nu a fost în stare să aducă nicio investiție nouă în județ.

Chiar dacă președintele PSD Dâmbovița respinge polemica...

  Data:  29-09-2016  

„Operațiunea Apartamentul” - Regie: Adrian Țuțuianu. Montaj: Antonel Jîjîie

PNL Dâmbovița reclamă, din nou, comportamentul politic al prefectului Antonel Jîjîie care, din motive suspecte, interpretează legea astfel încât să-i convină președintelui CJD, Adrian Țuțuianu.

Gravitatea acțiunilor politice ale prefectului sunt mai mult decât evidente. În ședințele CJD la care participă cu regularitate, domnul Jîjîie își...