Data:  19-10-2016  

PNL Dâmbovița: Adrian Țuțuianu a tăiat panglici pentru proiectele demarate de fosta administrație! Pe când și un proiect care să-i aparțină?

Administrația 2008-2012 din județul Dâmbovița a adus cele mai multe investiții în județ. Tăierea de panglici la care asistăm în această perioadă este doar încercarea PSD de a salva mandatul în care domnul Adrian Țuțuianu nu a fost în stare să aducă nicio investiție nouă în județ.

Chiar dacă președintele PSD Dâmbovița respinge polemica...

  Data:  29-09-2016  

„Operațiunea Apartamentul” - Regie: Adrian Țuțuianu. Montaj: Antonel Jîjîie

PNL Dâmbovița reclamă, din nou, comportamentul politic al prefectului Antonel Jîjîie care, din motive suspecte, interpretează legea astfel încât să-i convină președintelui CJD, Adrian Țuțuianu.

Gravitatea acțiunilor politice ale prefectului sunt mai mult decât evidente. În ședințele CJD la care participă cu regularitate, domnul Jîjîie își...

  Data:  28-09-2016  

Scrisoare deschisă în atenția membrilor Partidului Social Democrat, delegați la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Dâmbovița

Astăzi, 28 septembrie a.c, ați fost convocați pentru a decide cu privire la lista de candidați ai PSD Dâmbovița pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Prin votul exprimat, veți alege persoanele care vor reprezenta partidul, programul de guvernare și prioritățile PSD pentru județul Dâmbovița în viitorul Parlament al României.

Cu acea...

  Data:  28-09-2016  

Cezar Preda Președintele Filialei PNL Dâmbovița: Pentru a calma starea de neliniște și de nerăbdare a domnului Adrian Țuțuianu, fac următoarele precizări:

1. Eu nu jignesc și nu fac atacuri la persoană folosind vechi articole de presă, cum face domnul Țuțuianu. Eu mă bat cu PSD doar în proiecte și programe pentru oameni.

2. În calitatea mea de președinte al Filialei PNL Dâmbovița nu fac agenda ședințelor de Consiliu Județean sau Municipal, nu eu stabilesc data la care se țin aceste ședințe. Cons...

  Data:  26-09-2016  

Oprea Alexandru, un specimen de nedorit în politica românească. Ideile promovate de acest personaj au la bază formula tipică perioadei de tristă amintire - “cine nu-i cu noi, e împotriva noastră!”

Oprea Alexandru, moştenitorul anunțat de Ţuţuianu Adrian la Consiliul Judeţean, a învăţat câteva lucruri de la stăpânii lui politici: cum să jignească, cum să se exprime fără inteligenţă şi fără respect la adresa celor care nu-i împărtăşesc opiniile şi cum, în definitiv, să se facă de râs printr-un limbaj suburban. Poate Oprea Alexandru n...